Buyrun arkdsLar....
*sevgilim ben seni inekler gibi sevdim, sen benim askimi esekler gibi tepdin. senin kapindan gecerken bana höst dedin, ne olurdu sevgilim bir kere mö deseydin
*kahvalti hazirladim sanada gönderiyorum: umutlu omlet, haslanmis sevgi, iki dilim tutku ve seni seviyorum receli, birde yalnizlik demledim, kac sekerli olsun???
*Bu cekicilik, bu asalet,hele o büyülü gözler. allah bütün güzelligi bir kiside toplamis. neyse benden cok bahsettik.sen nasılsın
*ölmüs karga gözümü oysunki, bos tüfek beni vursunki, susuz yüzme havuzunda bogulayimki, bozuk araba bana carpsinki seni cok düsünüyom... :-P
*Atı sevdim Çifte Attı, Gülü Sevdim Diken Battı, Kız Seni Sevdim Burnun Kalktı.
*Hey Garson; Bana Kalbim Kadar Yanık Bir Döner, Düşüncelerim Kadar Karışık Bir Salata, Ve Acılarım Kadar Koyu Bir Kahve Getir.
*Seni Köfteden,künefeden,iskenderden,mikasa Futbol Topundan Çok Daha Fazla Seviyorum...
*Kimine Ev Çıktı -alo-dan.Kimine Araba Çıktı -omodan.Kimine Para Çıktı-totodan.Bizede Ayrılık Çıktı -piyango-dan...
*
Mesajlarim gecikir belkide hic gelmez, sarjim bitti, cagrilarima cevep gelmez, parmaklarim koptu sana msj yazmaktan, askimi anlatmaya kontürler yetmez