HepsijiLerin Mekanına HoşgeLdin !
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HepsijiLerin Mekanına HoşgeLdin !

HaDi Üye OL Yada Giriş Yap HepsijiLer Beklemez.

AnasayfaPortalAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

[Komiq smsLer..]

YazarMesaj
cemre aşığı
¢ємяє¢ι α∂мιη
¢ємяє¢ι α∂мιη
cemre aşığı

Kadın
NeRDeNSiN? : cemrenn yataq odasından
HePSiDeN SeVDiĞiN HePsİ KIsI? : cemreee
SiTeMiZ NaSıL? : süffer çünkü hepsi sitesi

[Komiq smsLer..] Empty
MesajKonu: [Komiq smsLer..]   [Komiq smsLer..] Icon_minitimeC.tesi Nis. 26, 2008 3:57 pm

Buyrun arkdsLar....

*sevgilim ben seni inekler gibi sevdim, sen benim askimi esekler gibi tepdin. senin kapindan gecerken bana höst dedin, ne olurdu sevgilim bir kere mö deseydin

*kahvalti hazirladim sanada gönderiyorum: umutlu omlet, haslanmis sevgi, iki dilim tutku ve seni seviyorum receli, birde yalnizlik demledim, kac sekerli olsun???

*Bu cekicilik, bu asalet,hele o büyülü gözler. allah bütün güzelligi bir kiside toplamis. neyse benden cok bahsettik.sen nasılsın

*ölmüs karga gözümü oysunki, bos tüfek beni vursunki, susuz yüzme havuzunda bogulayimki, bozuk araba bana carpsinki seni cok düsünüyom... :-P

*Atı sevdim Çifte Attı, Gülü Sevdim Diken Battı, Kız Seni Sevdim Burnun Kalktı.

*Hey Garson; Bana Kalbim Kadar Yanık Bir Döner, Düşüncelerim Kadar Karışık Bir Salata, Ve Acılarım Kadar Koyu Bir Kahve Getir.

*Seni Köfteden,künefeden,iskenderden,mikasa Futbol Topundan Çok Daha Fazla Seviyorum...

*Kimine Ev Çıktı -alo-dan.Kimine Araba Çıktı -omodan.Kimine Para Çıktı-totodan.Bizede Ayrılık Çıktı -piyango-dan...

*
Mesajlarim gecikir belkide hic gelmez, sarjim bitti, cagrilarima cevep gelmez, parmaklarim koptu sana msj yazmaktan, askimi anlatmaya kontürler yetmez
https://hepsicilerfanclub.catsboard.com

[Komiq smsLer..]
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-